Over ZOZ Administratie & Advies

 

ZOZ Administratie & Advies ondersteunt zelfstandigen op het gebied van administratie.

 

ZOZ staat voor Zelfstandige Ondersteunt Zelfstandigen en Zie OmmeZijde. Als zelfstandig ondernemer wil je je aandacht richten op de onderdelen waar je goed in bent en die je leuk vindt. Maar de ommezijde van het ondernemen is dat er ook zaken zijn waar je geen affiniteit mee hebt of die al je vrije uren innemen. Door dit soort werkzaamheden te digitaliseren of uit te besteden, krijg je meer tijd om te doen waar jij goed in bent óf meer vrije tijd tot je beschikking, net wat jij wil!

 

Over mij

 

Ik ben Bianca van der Laan en woon in Haren, bij Groningen. Ik heb Bedrijfscommunicatie gestudeerd in Nijmegen en heb daarna verschillende functies in het bedrijfsleven gehad.

De afgelopen jaren heb ik onder meer ervaring opgedaan met het inrichten van online boekhoudprogramma's, het schrijven van werkinstructies, rapportages en verbetervoorstellen, het structureren van processen, het reorganiseren van afdelingen en het aansturen van teams. Ook heb ik ervaring opgedaan met verschillende HR-werkzaamheden zoals dossieropbouw en verzuimbegeleiding. De rode draad is mijn voorliefde voor cijfers en letters. Ik vink graag to do’s af en heb de administratie graag op orde. Ik houd van teksten lezen, schrijven en redigeren, uitzoekwerk en het maken van analyses. 

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jou te ondersteunen met het ontwikkelen van je bedrijf. Wil je graag efficiënter werken en meer vrije tijd? Stuur me dan een bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, zodat we je wensen kunnen bespreken.

 

 

Relevante opleidingen/cursussen

  • Belastingwetgeving niveau 5 - Associatie (2022)
  • Praktijkdiploma Boekhouden - Associatie (2022)
  • B-Business High Level Virtual Assistant - Blueberry Dynamic (2021-2022)
  • HR-businesspartner - ISBW Opleiding & Training (2019-2020)
  • Bedrijfscommunicatie Letteren - Katholieke Universiteit Nijmegen (1998-2003)